THE HUMAN INVESTORS

Uw werkgever biedt u – al dan niet verplicht – een outplacementtraject aan. U oriënteert zich op de te ondernemen stappen en op de vraag waar u mogelijk uw transitievergoeding voor kunt inzetten (scholing, persoonlijk advies). De loopbaanadviseurs van The Human Investors begeleiden u bij alle stappen van het proces, dat altijd begint met een onderzoek. 

In dat onderzoek worden competenties en arbeidsmogelijkheden vastgesteld. Het is immers nuttig om te weten waar uw interesses en voorkeuren liggen. Ook worden uw persoonlijke eigenschappen in relatie tot arbeid in kaart gebracht. Doel is uiteindelijk om u handvatten te geven om de arbeidsmarkt succesvol te benaderen. Daar zitten ook aspecten van coaching en hulp bij beroepsoriëntatie bij. 

Uit onderzoeken blijkt dat een outplacementtraject uitermate zinvol is. Uit eigen ervaring weten wij bovendien dat de kansen op werk toenemen met professionele begeleiding en het doorlopen van enkele stappen. The Human Investors staat ervoor in dat we er alles aan zullen doen om uw kansen op ander werk te optimaliseren.

Cliënt Volg Systeem

Vanaf het moment dat u zich met uw persoonlijke verhaal bij ons meldt, nemen we het Cliënt Volg Systeem in gebruik. Hierin worden alle relevante documenten en rapportages centraal en altijd goed vindbaar bij elkaar bewaard. Met een persoonlijke login heeft u gedurende het gehele traject, vanaf elke willekeurige computer, toegang tot uw dossier. 

Instrumenten

Wilt u weten welke instrumenten kunnen worden gehanteerd in een outplacementtraject, kijk dan hier voor onze bouwstenen.