THE HUMAN INVESTORS

In overleg met uw werkgever en de bedrijfsarts is besloten dat u binnen uw bedrijf op zoek gaat naar een andere passende functie. Het kan ook zijn dat uw eigen functie met enkele aanpassingen weer door u uit te voeren is. Hoe dan ook, een dergelijke omschakeling heeft vele consequenties, zowel voor u als voor de onderneming waar u werkt. Het belangrijkste is echter dat u weer aan de slag kunt en liefst ook aan de slag kunt blijven. 

Bij het vinden van die nieuwe functie of het aanpassen van uw huidige functie is hulp van buiten welkom. The Human Investors zet re-integratieadviseurs en loopbaanadviseurs in om dit traject, in overleg met u, de bedrijfsarts en uw werkgever, te begeleiden. Het re-integreren naar een nieuwe of aangepaste functie binnen het bedrijf waar u werkzaam bent, heet een Spoor 1 re-integratie. 

Is de situatie ernstiger en is er binnen uw bedrijf na terugkomst uit de arbeidsongeschiktheid geen passend werk (meer) te vinden, dan gaat een zogeheten Spoor 2 re-integratietraject in werking. Dit is ook het geval als u nog arbeidsongeschikt bent voor uw eigen - voormalige - functie en er binnen het bedrijf geen andere passende functie voor u is. Het doel van een Spoor 2 re-integratie is om u zo soepel en snel mogelijk te begeleiden naar en te re-integreren in een andere functie bij een andere organisatie.

Cliënt Volg Systeem

Vanaf het moment dat u zich met uw persoonlijke verhaal bij ons meldt, nemen we het Cliënt Volg Systeem in gebruik. Hierin worden alle relevante documenten en rapportages centraal en altijd goed vindbaar bij elkaar bewaard. Met een persoonlijke login heeft u gedurende het gehele traject, vanaf elke willekeurige computer, toegang tot uw dossier. 

Instrumenten

Wilt u weten uit welke stappen een re-integratietraject kan bestaan, kijk dan hier voor onze bouwstenen.