THE HUMAN INVESTORS

Voor outplacement komen medewerkers in aanmerking die niet goed of niet naar behoren functioneren. Andere oorzaken kunnen zitten in een al dan niet uit de economische situatie voortkomende reorganisatie, boventalligheid, geen contractverlenging, gebrek aan (loopbaan)perspectief en zelfs cultuurverschillen. De loopbaanadviseurs van The Human Investors organiseren intensieve begeleidingstrajecten om de medewerker te ondersteunen en te begeleiden naar herplaatsing op een passende (structurele) werkplek. 

Binnen het (maatwerk)traject begeleidt en bemiddelt onze adviseur uw medewerker naar zijn of haar nieuwe werkkring. Het gemeenschappelijk doel is zo snel als mogelijk een dienstbetrekking te vinden die het beste bij de wensen en mogelijkheden van uw medewerker past. 

Volledige traject

Ieder traject start met een intake die resulteert in een trajectplan. Het voorgestelde traject bevat alle of een greep uit de verschillende instrumenten die ons daarbij ten dienste staan en die in de specifieke situatie hun vruchten kunnen afwerpen. 

Een traject wordt pas gestart als de opdrachtgever goedkeuring geeft aan het trajectplan en de bijbehorende offerte. Een traject kan vervolgens binnen enkele dagen na goedkeuring in gang worden gezet en duurt maximaal een jaar. 

Een begeleidingstraject is altijd maatwerk. maar wij hanteren een standaard begeleidingstarief.

Voor de werkgever en werknemer bestaat in sommige gevallen de mogelijkheid (delen van) het outplacementtraject te bekostigen uit de transitievergoeding die de medewerker ontvangt.

U mag uitgaan van onze maximale inzet om de overstap succesvol en naar ieders tevredenheid te laten verlopen. 

Cliënt Volg Systeem

Vanaf het moment dat we met uw medewerker aan de slag gaan, plaatsen we alle relevante documenten en rapportages in het Cliënt Volg Systeem. Op basis van autorisatie kunnen de medewerker zelf, de opdrachtgever, de loopbaanadviseur en eventueel andere betrokkenen de documenten in het Cliënt Volg Systeem inzien en/of verrijken. Met een persoonlijke login heeft iedereen die geautoriseerd is gedurende het gehele traject, vanaf elke willekeurige computer, toegang tot het dossier. 

Instrumenten

Benieuwd naar de stappen en instrumenten die in een outplacementtraject ingezet kunnen worden? Kijk dan hier voor onze bouwstenen.